Referencer

Omfattende erfaring

Som godkendt Tæt Tag Danmark entreprenør har Gotas A/S stor erfaring med både store og små tagpap-tagdækningsopgaver.

 

Uanset om du er en større virksomhed, et boligselskab eller privat husejer, så kan vi løse din opgave – alene eller gennem vores landsdækkende netværk af entreprenører.

 

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder indenfor dansk handel og industri - og har lagt tag på alt fra store prestigebyggerier til lagerhaller - fra boligbyggeri til private villaer. Vi har desuden omfattende erfaringer med lægning af tag for offentlige instanser indenfor stat, amt og kommune - f.eks. sygehuse, ældreinstitutioner, børnehaver, skoler, biblioteker og museer.

 

Hvis du vil vide mere om Derbigums kvaliteter og se nogle af vores andre referencer er du velkommen til at klikke dig ind på Derbigums website på adressen www.derbigum.dk.

---

Fælleshus

Listetækning med listeafstand på 100 cm udført på underlag af krydsfiner.


Industihal

Tagdækning udført på mineraluld på underlag af stålplader. Isolering og tagpap er fastgjort mekanisk.


Kontorbygning

I forbindelse med en total renovering og ombygning af denne kontor- og udstillingsbygning, blev der opført en helt ny tagkonstruktion. Tagkonstruktionen skulle sammen med facaden signalere det gedigne og kvalitetsprægede sortiment, som kunden forhandler. Som tagdækning blev der valgt en listedækning med en listeafstand på 60 cm.


Mølle

Denne specielle tagdækning er udført med en underpap, som er påsømmet det eksisterende bræddeunderlag. Som overpap er anvendt smalle banestykker, som slutteligt giver møllehatten en smuk karakter.


Ridehal

Renovering af eksisterende gammelt tagpaptag.


Tribune

Den nederste del af tribunen (fra gulvoverkant og ned) er udført som en shingelstækning og den øverste del er udført som en glat tagdækning med banerne på langs (horisontalt). Både shingels og den glatte tækning er afpasset efter bygningens varierende højde. Brydningen imellem de to tagdækningstyper er udført med en vandret 'drypnæse', som er indpasset og udført med tagpap.


Tribunebygning

Renovering af nedslidt tagdækning med to lag SBS-tagpap - underste lag er en stribesvejset underpap, øverste lag er en fuldsvejse overpap afstrøet med stengranulat.


Villa

Renovering af gammelt built-up (grusbelagt). Renoveringen er udført ved afrivning af eksisterende grusbelægning og tagpap. På underlag af brædder er der udlagt en tynd mineraluldsplade og efterfølgende tadækning.